fredag den 21. december 2007

God Jul og Godt Nytår!!!

Så fik jeg endelig noget juleferie, og det er virkelig tiltrængt. Jeg holder derfor også lidt julefri fra Bloggen, da jeg ikke kommer til at have tid til lige at sætte mig ned i et par timer og skrive løs. Derudover tager jeg på skiferie umiddelbart efter julen og kommer først hjem i det nye år. Derfor er dette det absolut sidste indlæg i 2007.

Til trods for at bloggen har kørt noget ustablit til tider, er det alligevel blevet til 150+ indlæg i løbet af året, og det er jeg faktisk meget trilfreds med. Forhåbentlig er bloggen mere stabil til næste år (jeg regner i hvert fald ikke med at flytte igen), og forhåbentlig vil i fortsætte med at kigge forbi, og skrive en kommentar eller to.

Jeg vil ikke (som så mange andre blogs og hjemmesider) lave lange lister over de bedste udgivelser i 2007 (da der stadig er et par stykker som jeg ikke har fået hørt endnu), men jeg vil droppe 3 hurtige som jeg overhovedet ikke mener har fået den opmærksomhed de har fortjent.

1) Statik Selektah - Spell My Name Right (The Album)
Fantastisk debut fra Statik Selektah, som virkelig formår at bevise sit værd som producer. Denne udgivelse er i samme klasse som Tony Touch's "The Piece Maker" og Rawkus's "Soundbombing II" og burde stå i enhver hip hop fans samling, da der virkelig er noget for enhver smag (dog uden at det virker roddet). Hvis i stadig er i tvivl så tjeck gæstelisten; Royce Da 5'9, AZ, Cormega, Termanolgy, Talib Kweli, KRS-One, Large Professor, Evidence, Alchemist, A.G., Lil' Fame, Doug E. Fresh, Tony Touch, DJ Premier, Big Shug, Styles P, Kool G Rap, Sheek Louch, Jadakiss, Joell Ortiz, Freeway, Q-tip, Slum Village... og det er bare dem jeg kan huske i hovedet.

2) AZ - Memphis Sessions (The Remixtape)
Da jeg først så den her, troede jeg egentlig det var en eller anden random DJ som bare havde lavet endnu et mashup album. Men det er rent faktisk en helt officiel udgivelse fra AZ The Visualizer. Albummet består af AZ tracks over nye beats, som alle er lavet omkring Al Green's musik. Resultatet er ultra funky og giver nogle af AZ's gamle tracks fornyet liv.

3) Rugged Intellect - Renaissance Music: The Introduction
Hvis i ikke allerede har tjekket for Rugged Intellect, kan jeg lige så godt anbefale jer at gøre det lige nu. Hans debut er helstøbt og indeholder nogle rigtig fede tracks. Derudover er der god hjælp fra; Kool G. Rap, Sean Price, Rockness Monstah, Rustee Juxx, A.G., R.A. The Rugged Man og Ras Kas, som alle gæster pladen uden at overskygge hovedpersonen.

Det var alt for i år, håber i får en god jul og et fantastisk nytår.

Vi skrives ved i 2008.

Peace
tba

Tryk her for at hente: tobeannounced Julegave

3 kommentarer:

  1. Glædelig jul og godt nytår til dig.

    SvarSlet
  2. der skal da også lyde en jule hilsen herfra.

    SvarSlet
  3. tak for en super nice blog, tjekker op for den dagligt. Glædelig jul og godt nytår.

    SvarSlet