mandag den 11. juni 2007

Sigøjnerne kaster med sten

Gypsies - Interplanetary (Feat. Wildchild & Stones Throw)

Jeg prøver denne gang noget helt nyt og præsenterer for første (lovlige) gang et nummer af nogle danske kunstnere.

Jeg har fået en henvendelse fra Superstar, hvor de spørger mig om jeg har lyst til at sætte et enkelt nummer op fra Gypsies og eventuelt skrive lidt om gruppen og hvad jeg synes om nummeret.

Som i nok kan gætte, eftersom jeg overhovedet skriver dette indlæg, kan jeg godt lide nummeret derfor synes jeg ikke i skal snydes for det. Især når der er usikkerhed omkring hvorvidt det ender på deres nye album. Derudover synes jeg det er fedt når pladeselskaber giver lidt gratis lovlig musik for at promovere deres kunstnere.

Hvis i ikke kender Gypsies, kan jeg sige at det er et dansk Hip Hop band, med en lidt rocket lyd, men ikke på den dårlige Limp Bizkit måde. mere på den gode The Roots måde. Derudover kan jeg sige at jeg har haft fornøjelsen af at opleve dem live en del gange og der har de altid fyret den godt af (især de gange Nappion har været med).

Dette nummer er lavet i samarbejde med Wildchild og Roc C, Dudley Perkins og Oh No fra Stones Throw pladeselskabet. Jeg har fået to versioner fra Superstar, én færdig mastereret som starter med lidt accapela rap fra Roc C og én u-mastereret som har en lidt anderledes start og omkvæd. Derudover kan jeg røbe at de også har lavet et nummer med Guilty Simpson, som forhåbentlig kommer på deres nye plade.

Som det sidste synes jeg det kunne være fedt hvis i gad skrive hvad i synes om nummeret, så jeg har en idé om hvorvidt jeg skal gøre dette i fremtiden.

Tryk her for at hente: Gypsies - Interplanetary (Feat. Wildchild & Stones Throw)

3 kommentarer:

 1. Nummeret er okay, meget genkendlige stones throw lyd, og det er jo altid godt.
  Men helt sikkert bliv ved med at lægge den slags ud - nettet er stort og der så mange acts at det kan være svært at følge med... og bloggen er jo et godt sted at opdage ny musik som alt det franske du lagde op...
  Keep it up!

  SvarSlet
 2. Ligesom ham den anden skrev, er stones throw lyden ret genkendelig. Det er kun fedt, siden det også virker lidt unikt.

  Syntes helt klart du skal blive ved med at ligge sådanne ting ud, beatet er dope, teksten er også nice "Dont throw stones if youre punk" ^^

  Nizzle

  SvarSlet
 3. Fedt man!

  Bliv endelig ved med at lægge numre som disse op :D

  Du' for hot

  SvarSlet