søndag den 10. juni 2007

Søndagens top 8 (del 17)

Det begynder da at løbe op med de her top 8 lister, 17 er det alligevel blevet til, det begynder snart at minde om sådan nogen "TOP DANCE PARTY HITS NOW MUSIC; YEAHHH - 29", som bare fortsætter i en uendelighed.

Men det er vel også okay, jeg tror bare jeg fortsætter indtil de begynder at lave en serie der hedder "TOP UNDERGROUND RAP FROM THE 90's" men den ser vi nok aldrig.

Så laver jeg bare min egen "Top undergound rap from the 90's"

1) Jeru Da Damaja - East New York Stalks
Jeg fik ret meget positiv respons på det der "Friend or Foe" track, så her er A siden af den promo EP den dukker op på.

2) Capone-n-Noreaga - LA, LA (remix)
Rigtig fedt remix af "LA, LA", jeg ved ikke hvem som har produceret det, men tracket bliver rigtig afslappet og egentlig lidt West-Coast agtigt. Jeg har det fra et mixtape med unreleased CNN tracks.

3) Mic Geronimo - Usual Suspects (Feat. DMX, Ja Rule, Cormega, Fatal Hussein)
Fedt track fra et tidspunkt hvor DMX droppede ordentlige rim og han ikke havde bøf med Ja Rule, tracket er fra "How to be a Player" soundtracket, men jeg har det fra Cormega opsamlingen "Hustler/Rapper".

4) Cocoa Brovaz - Punch Out (More Fire Remix) (Feat. Xun Tsu & The Most Talented)
Boot Camp, i kender min stil

5) Kool G. Rap - Holler Back (Feat. Nas, Nawz & AZ)
Nu kommer Kool G. Rap jo snart til Danmark, så her kommer der et track som man nok ikke skal forvente at høre til koncerten. Tracket er oprindelig fra "Giancana Story" pladen, men denne version er en unreleased udgave med Nas.

6) Canibus & Rakim - I'll Bust Em', You Punish Em'
Jeg er ikke den vildeste Canibus fan, men det her nummer synes jeg er rigtig fedt og ham og Rakim passer godt sammen. Nummeret er fra "Celebrity Deathmatch" soundtracket og er derfor sencureret (da det er en MTV production), men det gør ikke det helt store. Det soundtrack har faktisk nogen overraskende fede kunstnere på. Blandt andet et Prince Paul remix af "Secret Wars" med The Last Emperor, men det må i få en anden dag.

7) Samuel Christian - You (Feel Good remix) (Feat. Mos Def)
Jeg ved faktisk ikke om det her track er fra halvfemserne eller om det lige går ind i starten af 2000 (gider ikke lige tjekke det), men mit iTunes hoppede lige over på det og jeg kan lide det, så i får det også. Tracket er fra "Black And White" soundtracket

8) Pharaohe Monch - Agent Orange
Ultra politisk track fra (snart) plade aktuelle Pharaohe Monch, tracket er aldrig oficielt blevet udgivet, men kommer til at være på UK versionen af "Desire", så eftersom vi endnu engang bliver snydt, så får i den her. (hvorfor laver de ikke bare en Europa version)

(Bonus Track) The Notorious B.I.G. - Party & Bullshit (Lord Finesse Remix)
Det er Biggie det er DITC, det er godt.

Tryk her for at hente: Søndagens top 8 (del 17)

4 kommentarer:

 1. Du siger du har CNN nummeret fra et mixtape med dem.. Kan vi ikke få det up'et?

  SvarSlet
 2. Synes os at det kunne være en god ide at lægge det mixtape op.

  Synes det nummer med Kool G Rap, Nas, Nawz(hvem fanden er det?) og AZ er super godt, og kan informere om at Kol G har aflyst sin tour til Europa.

  Nummeret med Biggie er også super fedt, og det med Canibus og Rakim er godt nok, men kan bedre lide originalen.

  Endnu et godt arbejde

  SvarSlet
 3. he, he... I vil ha og i vil ha. Jeg bliver jo nød til at gemme nogle af tingene, så i har noget at glæde jer til. (men bare rolig jeg skal nok hooke jer op, i kender min stil)

  Nedtur med Kool G, ham ville jeg fandme gerne have hørt.

  Jeg ved heller ikke hvem Nawz er, men han er i fint selskab.

  Peace
  tba

  SvarSlet
 4. Cool top 8 denne gang.

  Beatet på det der LA, LA nummer med CnN er så vidt jeg kan høre en forenklet version af DPG's New York, New York nummer...

  SvarSlet