søndag den 3. juni 2007

Søndagens top 8 (del 16)

Det er ved at være meget lang tid siden jeg har lavet en top 8, så lad os se om jeg kan huske hvordan man gør. Jeg kan huske et af mine sidste løfter, inden pausen, var at lave en top 8 med nogle fede sommer/BBQ tracks.

Så her kommer der nogle numre som jeg synes passer ind, rent lydmæssigt, til hele sommer atmospheren. Det er faktisk lidt svært, for jeg har allerede uploadet mange af de numre jeg havde tænkt mig at bruge til netop denne list, og jeg gider ikke uploade det samme to gange.

Nå, men her er de i hvert fald.

1) Big L - MVP (DJ Premier Summer Smooth Mix)
Ahhh, tidlig east coast mixet sammen til et smooth track af Premier. Ved at tilføje et rigtig halvfemser RnB hook til det her Big L nummer, bliver det bare det perfekte baggrundsnummer til enhver BBQ.

2) Stephen Marley - Hey Baby (Feat. Mos Def)
Det her nummer her været i omløb i ret lang tid, så mange af jer har nok hørt det. Det her track er klart blevet mit yndlings nummer for denne her sommer, Mos Def's eneste ordentlige nummer siden han er blevet fuldtids skuespiller. Tracket er fra Stephen Marley's nyeste "Mind Control" plade.

3) Akinyele - Murder
Hardcore east coast blandet med mellow reggae, det er bare helt perfekt at høre når solen skinner. Tracket har jeg fra "Live at the Barbeque Unreleased Hits" CD'en, som indeholder en masse unreleased tracks fra Akinyele.

4) Dead Prez - Hapiness
Et af mine yndlingsnumre med Dead Prez, det er så fedt at høre noget positiv rap uden at det bliver noget møghelligt lort, host, host, Public Enemy, host, host, Krs-One host...
De fleste af jer har nok det her nummer, da det er fra deres "Let's Get Free" plade, som jo er ret populær.

5) Masta Aca - The I.N.C. Ride
Masta Ace kan bare det der med at lave mellow numre, som bare passer perfekt til sommer aftenerne. Det her nummer er fra "Sittin' On Chrome" pladen.

6) AZ - How Ya Livin' (Feat. Nas)
Jeg elsker bare det her nummer, det er måske ikke så "sommer" agtigt, men det er der ikke rigtig nogen af de her numre der er (rent tekstmæssigt, i hvert fald). Nummeret er fra det sindsygt fede og undervurderet "Pieces Of A Man", af AZ.

7) Gang Starr - In This Life... (Feat. Snoop Dogg & Uncle Reo)
Rigtig fedt Gang Starr nummer, jeg ved godt det her overhovedet ikke har noget med sommeren at gøre, men jeg synes bare ligesom det passer ind. Fra "The Ownerz" pladen.

8) Ice Cube - Bop Gun (One Nation) (Feat. George Clinton)
Ain't No Party Like A West Coast Party!!!!, man kan da ikke lave et BBQ mix uden at have noget godt gammeldags G-Funk¨. Kongen af West Coast går sammen med kongen af Funk, og laver 11 minutters ren fest.

(Bonus Track) 8 Bonus numre
som alle skulle have været på denne her liste, men som jeg allerede har uploadet før.
 • The Boot Camp Clik - Think Back
 • Nas - Where Are They Now (80's Remix)
 • Lost Boyz - Summer Time
 • DJ Jazzy Jeph & The Fresh Prince - Summertime (Soul Power Remix)
 • Ice Cube - It Was A Good Day
 • Common & Jill Scott - 8 Minuttes To Sunrise
 • Bone Thugs-n-Harmony - 1st Of Tha Month
 • Ghostface Killah - The Sun (Feat. Slick Rick & Raekwon)

Tryk her for at hente: Søndagens top 8 (del 16)

3 kommentarer:

 1. Tak for lidt summerheat :) Godt at du er tilbage, så man kan få det sædvanelige musik fix!

  SvarSlet
 2. This blog is off da hook!
  Peas!

  SvarSlet
 3. Mojo Jojo - SYKE4. juni 2007 kl. 21.30

  ey homie, velkommen tilbage fra de døde

  SvarSlet