onsdag den 9. januar 2008

Endelig kom der noget ud...

Jeg har haft en lidt underlig periode med bloggen her den sidste uge. For første gang nogensinde, har jeg haft en regulær skriveblokering, ikke så meget fordi jeg ikke vidste HVAD jeg skulle skrive om, men mest fordi jeg ikke har kunnet tage mig sammen til at afslutte de indlæg jeg går igang med. Så nu står jeg med 4 halvfærdige indlæg som jeg simpelthen ikke kan tage mig sammen til at afslutte, men de skal nok komme.

Ghostface Killah - Bulletproof Wallets Promo

Så nu får i et kort indlæg, men med noget som har været rigtig svært for mig at finde. Det drejer sig om den meget omtalte "promo" version af "Bulletproof Wallets" med Ghostface Killah. Denne version fik megen omtale efter at den endelige version ramte hylderne, dette skyldes at mange mente at de bedste numre var blevet undladt (på grund af sample problemmer). Promoen indeholder 10 tracks og følgende tracks er ikke på den endelige version; The Sun (Feat. Slick Rick & Raekwon), Good Times (Feat. Superb, Raekwon) og Flowers (Feat. Raekwon, Superb & Method Man). Selvom jeg godt ved at Flowers endte på den endelige version, så er dette en helt anden version af tracket.

Tryk her for at hente: Ghostface Killah - Bulletproof Wallets Promo

1 kommentar:

  1. Mojo Jojo - Syke.dk12. januar 2008 kl. 19.15

    Nøj, kender jeg den følelse... :-) Det sker ca. hvert kvartal på Syke at alle skribenterne får kollektiv skrive blokade. Kindda ærgeligt.

    Tænkte på om det måske var muligt at lægge noget Onyx op på et tidspunkt?

    God weekend.

    SvarSlet