tirsdag den 15. januar 2008

Stram rygsækken (del 2)

Little Brother - 12 Days of Getback

Så blev det dag 2 i mit lille backpacker tema, som vil vare ugen ud. Denne gang griber jeg fat i et projekt som blev færdigt så tidligt som i går, så medmindre i selv har fulgt med i hvad Little Brother render og laver, så er i nogle af de første som får det her.

Det drejer sig om et projekt som Phonte skød igang den 20 December på sin MySpace blog, hvor han begyndte at sætte ét track op fra "Get Back" hver dag i 12 dage. På grund af julestress og almen travlhed, afsluttede han dog først sit lille projekt i går.

Der er dog et lille twist til dette projekt, for det første drejer det sig ikke om "almindelige" tracks, men om tracks som er anderledes end originalen, hvad enten det drejer sig om et anderledes vers, beat, masterering osv. osv. For det andet blev linket for hvert track kun sat op i én dag, dvs. hvis man ikke fik dem første gang, så var det bare ærgeligt.

Tryk her for at hente: Little Brother - 12 Days of Getback

2 kommentarer:

  1. Hey tba.. Gider du ikke (kort) forklare mig hvad backpack egentlig betyder?

    SvarSlet
  2. Backpack var (i gamle dage) et navn for en bestemt type musik som var kendetegnende ved at være den musik som, blandt andet, graffiti malere hørte og derfor rendte rundt med i deres rygsæk (Backpack). Musikken var kendetegnende ved at være, u-komercielt, ikke tilgængeligt og fra kunstnere som ikke havde nogen pladekontrakter. Med tiden har backpacker definitionen dog ændret sig en del, i og med at mange kunstnere forsøger/forsøgte sig ud i selvfinancierede pladeselskaber og udgivelser. Nu vil man nok betegne indie labels/kunstnere som Def Jux, Stones Throw, Aceyalone, MF Doom og og Zion I for at være backpack. For mig personligt er en Backpacker en person som tror han/hun har ret til at definere hvad "ægte" hip hop er, og derfor kun hører "ægte" hip hop, som ikke fokuserer på BLING-BLING, kællinger og gangster attitude.

    SvarSlet