onsdag den 9. april 2008

Onsdags bio (del 9)

Endnu en onsdag og endnu en film, denne gang til tiden og det hele. Jeg hopper direkte ind i det og opfylder et ønske.

DMX: Soul Of A Man

Jeg vil ærligt indrømme at jeg tidligere har været en rigtig stor DMX fan, hans 2 første albums er blevet gennemspillet i så stor stil at de uden tvivl regerer som klassikere i min egen lille private liste, men de sidste mange albums fra Dark Man X har ikke just imponeret og det var med en del skepsis at jeg begyndte at se denne reality serie med DMX.

Men musik og TV er to vidt forskellige ting, og den underholdningsværdi som DMX mangler i sin musik, må siges at være til stede i denne lille feuilleton. Alene afsnittet hvor han spiller golf og drikker, alt imens han er på smertestillende er downloadet værd (kan ikke lige huske hvad afsnit det er).

Tryk her for at hente: DMX: Soul Of A Man (del 1)

Tryk her for at hente: DMX: Soul Of A Man (del 2)

4 kommentarer:

 1. Det er da tirsdag, idag..?

  SvarSlet
 2. jeg ved det, men jeg skulle prøve noget... det virkede ikke, så nu har i indlægget lidt tidligere.

  SvarSlet
 3. Tusind tak for det her TBA! Har ledt rigtig længe! Selvom jeg ikk er så stor fan af DMX som før i tiden, er han stadig en legende.. Jeg mener "How Its Going Down" burde alene vinde 100 grammyer !! Tak for det.

  SvarSlet
 4. Ingen problem, skulle det være en anden gang. Je ghavde selv rigtig store problemer med at få det sidste afsnit, men det lykkedes dog til sidst.

  Peace
  t

  SvarSlet