onsdag den 28. oktober 2009

Ayo Technology

Bare rolig jeg skal ikke til at skrive om et af de værste numre der nogensinde er lavet. I stedet ville jeg bare lige skrive lidt om nogle ændringer her på bloggen, som der nok er en del af jer der har lagt mærke til.

Først og fremmest har jeg opdateret etiketter for ALLE indlæg, så har jeg fjernet etikette visningen, som jeg synes var begyndt at fylde alt for meget. Da søge funktionen oppe i venstre hjørne af skærmen, overhovedet ikke fungerer (kun sporadisk), har jeg tilføjet en Google search widget. Google search er egentlig bare en google søgning, som kun søger inden for bloggens rammer. Det betyder en meget dybtgående søgning, som langt overgår den indbyggede Blogspot søge funktion - det er lidt underligt at Blogspot's egen søge funktion er så mangelfuld, taget i betragtning af at Blogspot er Google ejet.

Næste ændring kommer i kraft af en Facebook Fan widget, med denne kan man altid se hvem som er fan af bloggen, samt selv blive fan direkte gennem bloggen.

Sidste (og i mine øjne, vigtigste) ændring sker i form af en Twitter widget, jeg har helt klart indtrykket af at det er de færreste mennesker, der læser denne blog, som også har en Twitter profil, derfor kan man nu følge alt hvad jeg skriver på Twitter, så man ikke bliver snydt for noget.

Jeg har prøvet at inkorporere ændringerne, uden at gå for meget på kompromis med bloggens udseende, så jeg håber ikke i finder dem forstyrrende - ellers bliver de bare fjernet igen.

50 Cent - War Angel LP

Nu hvor jeg har lånt titlen fra et af 50 Cent's (uden tvivl) værste numre, så tænkte jeg lige jeg ville dele hans seneste "udgivelse", som helt klart løfter mine forhåbninger omkring "Before I Self Destruct". Albummet blev sat til fri download af 50 Cent selv, som fremhæver at det ikke er et mixtape, men skal anses som en regulær udgivelse.

Selvom jeg ved at dette album har været ude i et stykke tid, og at mange af jer sikkert har det i forvejen, så fremhæver jeg det til de folk som har undgået albummet. Det kan enten være fordi de simpelthen ikke kan lide 50 Cent (det ændrer dette album nok ikke), men til dem som godt kunne lide 50 Cent's tidligere albums, og har undgået dette album af frygt for en "Curtis II", så kan jeg kun anbefale dette album da det er 32 minutters vintage Fiddie.

3 kommentarer:

 1. Fiddy's nye plade bliver på højde med "Get Rich Or Die Tryin'" , War Angel Lp'en er et godt eksempel på dette. Men bare den nye single "Crime Wave" er nok det hårdeste dude har udgivet længe..

  Peace.

  9Milli.

  SvarSlet
 2. Nu er jeg jo kommet til at høre den nye med Fiddie og jeg vil helt klart sige at det er bedre end alt det andet han har lavet efter GROT, om den er helt lige så god vil jeg dog vente med at udtale mig om... Hvis du også vil lytte før du køber...host, host http://www.dotgotit.com/?p=2585 host.

  Hvis den er død, så smid en mail, and I will hook you up.

  Peace
  t

  SvarSlet
 3. Hey tba

  Svedigt at bloggen er aktiv igen, den er straks røget tilbage i bogmærkelinjen.

  Kunne du evt ikke lave en liste på forsiden over de hip hop blogs der er noget værd?

  - Magnus

  SvarSlet