mandag den 5. oktober 2009

Okay, I'm reloaded!

Crooked I - Say Hi To The Bad Guy

Nogle gange får man nogle tegn, som simpelthen er så bizarre at man simpelthen bliver nød til at reagere. I går aftes sad jeg og forberedte mig til en mundtlig eksamen, alt imens mig og min kæreste snakkede om at jeg burde genoptage bloggen, eftersom jeg alligevel ville have masser af tid, ved siden af min bachelor opgave. Alt imens jeg sad og ledte efter nogle relevante artikler, som kunne drages ind i mit oplæg, søgte jeg efter noget nyt musik til bloggen og faldt over en leaket version af Crooked I's "Say Hi To The Bad Guy". Her til aften sidder jeg så og forbereder et indlæg til bloggen med det nye fund og så kommer der pludselig en kommentar på bloggen, om at der ønskes nogle flere indlæg og ikke mindst noget mere Crooked I - det er uden tvivl det mest syret jeg længe har oplevet, så derfor without further ado...

Say Hi To The Bad Guy er det andet af to albums, som blev indspillet i hans tid hos Death Row. Det skulle være udgivet i september 2002, men blev roddet ind i Death Rows juridiske problemer og derfor aldrig udgivet. I starten af 2009 dukker der dog pludselig en version af pladen op, som kan erhverves som bootleg til små 1.300$. Ikke så snart som CD'en bliver sat til salg, opstår der stor tvivl om hvorvidt det rent faktisk er Say Hi To The Bad Guy, eller blot et scheme. Denne tvivl bliver yderligere styrket, da der pludselig dukker en anden version op af samme album, hvor begge parter holder på deres. Den oprindelige sælger har i mellem tiden trukket sit tilbud tilbage og vil nu have små 5.000$ for den nu.

Uanset om versionerne er "legit" eller ej, er det stadig vintage Crooked I, fra dengang han var rigtig interessant. Jeg har uploadet den version, som er blevet leaket så må i selv bedømme hvorvidt i tror den er "god nok".

6 kommentarer:

 1. Det var freakin' nice at høre noget fra bloggen igen, og så endda med crooked I - du er dagens helt i skysovs, er der ellers andet du kan anbefale med ham? han har da ikke udgivet nogle officielle albums overhovedet, har han?!

  SvarSlet
 2. Kan du forøvrigt ikke også se om du kan refreshe den hiphop weekly upload, det kunne være cool.. hvordan er det block obama mixtape, egentlig?
  man må sige at "Say hello" lugter langt væk af G-funk, det er cool nok, men godt nok ikke lige hvad jeg havde forestillet mig... ved faktisk ikke rigtig hvad jeg havde forestillet mig

  SvarSlet
 3. Han har ikke udgivet nogle officielle plader som solokunstner, han er en del af Slaughterhouse, som udgav deres debutplade her i sommers.

  SvarSlet
 4. Som NillerTheKId siger, har han ikke udgivet nogen officielle albums endnu (ud over Slaughterhouse). Han Har i hvert fald to albums liggende hos Death Row, men han skulle efter sigende have indspillet nok materiale til et par ekstra albums under sin tid hos Suge. Han er pt. i gang med en EP, som kommer til at hedde "Mr. Pigface Weapon Waist".

  Jeg har rigtig mange enkelte tracks fra hans tid hos Death Row, men de ligger spredt i forskellige mapper og jeg har derfor ikke helt styr på dem endnu. Men jeg sætter dem op når jeg får dem op. Med hensyn til G-Funk lyden, så skal man jo tænke på hvilken tid de blev indspillet og hvilke folk han har været omringet af, nu er han jo nærmest en east coast rapper med et west coast flow.

  Jeg gen-uploader det der hip hop weekly i aften, så hvis du tjekker i morgen, så er den oppe igen.

  Peace
  t

  SvarSlet
 5. Nice måde at skyde bloggen igang på igen! Syntes faktisk pladen er ret sprød, meget lækkert at høre ham rappe over g-funk tracks... Hvis der er nogle der vil ha mere af samme skuffe kan jeg anbefale det her mixtape: http://www.datpiff.com/Youngthug_23_Crooked_I_The_Death_Row_Collection.m29618.html (man skal lige oprette en bruger, hvilket er gratis, så kan man downloade ligeså tosset man vil). Der er et par tracks fra Say Hi.., og en masse andre fra samme periode, bl.a. et battlecat produceret track... feats. fra bl.a. snoop og nate dogg.
  Af andre plader jeg har hørt om fra ham er der også B.O.S.S. pladen han vist vil forære os ganske gratis engang efter hans officielle projekt med king tech dropper.
  Jeg syntes crooked I er en af de dygtigste rappere der er ude lige nu, jeg digger også slaughterhouse pladen selvom de skulle ha inkluderet nogle flere af internet numrene som du også skriver.
  Big up!, fedt bloggen kører igen
  -Ejgilo

  SvarSlet
 6. http://www.datpiff.com/Youngthug_23_Crooked_I_The_Death_Row_Collection.m29618.html

  var det rigtige link
  -Ejgilo

  SvarSlet