onsdag den 24. februar 2010

Intet våben kan stoppe Krummetyven

Nu hvor jeg endelig har fået styr på min CD samling, kan jeg så småt begynde at gå igang med vinylerne og den digitale samling. Jeg må ærligt indrømme at nylerne må vente lidt, da jeg ikke gider gå igang før jeg har mulighed for at rippe dem til computeren. Måske nogen som kan fortælle mig hvad jeg skal bruge for at rippe fra en 1210'er til en PC, helst med noget gratis software, uden for mange dikkedarer - ikke at jeg overhovedet selv har undersøgt noget.

At få ryddet op i den digitale samling, har dog vist sig at være et mindst lige så tidskrævende arbejde, som den fysiske samling. Selvom jeg knap nok er kommet igennem 1% af filerne, så har arbejdet dog allerede belønnet sig, idet jeg har fundet en mappe med 25+ unreleased albums (der ikke er på bloggen), som jeg var helt sikker på jeg var kommet til at slette - hvorfor jeg havde kaldt mappen for "ccc", er mig en gåde.

I den anledning, kan jeg jo ligesågodt få smidt nogle af de udgivelser op, så de ikke bare ligger og ligger på computeren.

Krumbsnatcha & DJ Jemani - No Weapon Formed Against Me Shall Prosper

Jeg starter med en udgivelse, som det egentlig var meningen jeg ville have smidt op lige så snart den blev "offentliggjort". Desværre mangler der to tracks, som jeg havde håbet ville dukke op i mellemtiden, men det er de ikke, så nu får i den bare som den er og så må jeg opdatere indlægget, hvis de en dag skulle dukke op.

Albummet dukkede op på min radar i november 2008, idet det pludselig blev leaket på WYDU bloggen, som et "highly anticipated & unreleased CD". Nu har jeg sådan set været en rimelig aktiv Krumbsnatcha entusiast, men jeg havde aldrig hørt om denne udgivelse før, og bestemt ikke som en "highly anticipated" udgivelse - jeg kan faktisk stadig ikke finde en skid om udgivelsen. Albummet blev leaket af DJ Jemani selv, som jeg faktisk heller ikke ved noget som helst om, og bortset fra få remix projekter og et par mixtapes, ser det faktisk heller ikke ud som om han har lavet vildt meget - jeg kan jo selvfølgelig tage fejl.

Krumbsnatcha er derimod betydeligvis mere kendt i miljøet, både som en del af Gang Starr Foundation (med stor opbakning af Preemo), men også for sine anerkendte optrædender på prominente projekter. Til trods for det fine selskab, har han dog aldrig formået at bryde helt igennem, og har blandt andet forpurret en deal hos et major label (kan ikke lige huske hvem), på grund af umodenhed. En nedskydning og en fængselafsoning senere, er det dog lykkedes Krumb at falde til ro og få udgivet nogle relativt vel-modtaget albums. Nu om dage går han også blot under KS, men jeg ved ikke om det er et officielt navneskift.

Som sagt mangler der to tracks, dette er ikke en fejl, men et decideret valg fra DJ Jemani's side. Der har været en anmodning om at få tracksene, for at samle en komplet version, men til det har han blot svaret "Your not getting tracks 6 or 17 just yet ! WE WILL REVEAL THAT REASON LATER ! those are the songs we will release seperate at a later notice so dont be a chump. either you enjoy the music or you dont so dont be a herb nerd type ! 100" (han virker sympatisk). Min plan var selvfølgelig at vente på at de to tracks dukkede op, for derefter at samle en komplet version, men idet der nu er gået godt og vel halvandet år, så er der måske en god chance for at de aldrig dukker op. Uanset hvad, så opdaterer jeg selvfølgelig indlægget, når/hvis jeg får samlet en komplet version.

Jeg hørte albummet en del lige da det blev frigivet, og med 21 tracks er der masser at gribe fat i. Måske skyldes det de spredte DJ Jemani drops, eller også er det bare fordi jeg ikke kan finde nogen som helst information i interviews eller om projektet, men Jeg må ærligt indrømme at det mest af alt føltes som et mixtape, og det ville ikke komme bag på mig hvis det blot blev præsenteret som en "highly anticipated & unreleased CD" for at få lidt hype. Hvis man kender Krumbsnatcha og hans stil, så ved man hvad man kan forvente. Hvis ikke, så er dette en udmærket begyndelse, hvis man samtidig lige tjekker op for hans klassikere (eventuelt på YouTube).

1 kommentar:

  1. Super sweet tracks overall men de der ulvehyl blir meget hurtigt meget trættende - tak for the upload regardless! =)

    SvarSlet