onsdag den 3. oktober 2007

DJ Muggs Took It

DJ Muggs

Endnu et meget spændende navn på programmet, som jeg aldrig nogensinde selv ville have regnet med. DJ Muggs burde være velkendt hos alle hip hop hoveder. Hvad enten det er som medlem af Cypress Hill eller kollektivet Soul Assassins, så har DJ Muggs altid været en fantastisk producer. Til trods for at stå bag nogle af de bedste hip hop udgivelser overhovedet, bliver Muggs dog stadig overset hos de fleste.

Det bliver ekstra interessant at høre hvad Muggs vælger at smide på 1210'erne, da han tidligere har vovet sig ud på elektronisk og trip hop scenen med blandt andre Tricky og i øjeblikket er meget fremme på mashup/bastard pop scenen, ved blandt andet at være vært på www.mashupradio.com. Men mon ikke manden som står bag "Jump Around", "Insane In The Brain" og "How Could I Kill A Man", formår at fyre op for en rigtig fed fest, uanset hvad han vælger at spille.
  • DJ Muggs - Rock Superstar
  • DJ Muggs - Mash Up Radio Volume 1
  • DJ Muggs - Soul Assassins Take Aim
De to første er mashup mixtapes som er blevet udsendt gennem www.mashupradio.com. Den sidste er et mixtape som jeg allerede en gang har lagt på bloggen, men som jeg lige smider ind for en sikkerheds skyld hvis i ikke lige så det første gang.

Tryk her for at hente: DJ Muggs Took It

Ingen kommentarer:

Send en kommentar