onsdag den 3. oktober 2007

Pharoahe Monch Took It

Pharoahe Monch

Jeg ved ikke om det er flabet at kalde Pharoahe Monch for hovednanvnet, til dette års Took It. Men han må i hvert fald siges at være den mest eksponeret og kendte rapper (uden for hip hop miljøet) og derfor også den som (sandsynligvis) vil tiltrække det største publikum.

De fleste kender Pharoahe for hans monster hit "Simon Says", fra hans meget svært tilgængelige "Internal Affairs". Denne plade blev nemlig trukket tilbage fra butikkerne, da den indeholdt et ikke clearet Godzilla sample, på den sang som gjorde pladen så kendt; "Simon Say". Derfor er det kun muligt at købe "Internal Affairs" brugt. Derudover er Pharoahe pladeaktuel, og det vil blive spændende at høre hvordan det lykkedes at fremføre numre fra pladen "Desire", som ud over at blive meget vel modtaget af anmeldere og fans, er en fuldstændig anderledes lyd end man har været vant til på eksempelvis "Internal Affairs".
  • Pharoahe Monch - Internal Affairs
  • Clinton Sparks & Pharoahe Monch - The Awakening
  • Pharoahe Monch - Innervisions
Jeg har valgt at uploade "Internal Affairs", da den jo som sagt er meget svær at få fat i. Clinton Sparks mixtapet blev først solgt sammen med "Desire" over nettet, men har derefter været til fri download. "Innervisions" skulle have været Pharoahe's anden plade hos Rawkus, men blev skrottet da pladeselskabet var ved at gå konkurs. Kort tid efter begyndte en kopi af "Innervisions" at cirkulere på nettet, dette viste sig dog hurtig at være en falsk version da den indeholdte mange allerede udgivet numre fra soundtracks, gæsteoptrædender osv. (historien er lidt længere, men den vil fylde for meget) Pharoahe har da også senere bekræftet at "Desire" i stor udstrækning består af numre som skulle have været på "Innervisions".

Tryk her for at hente: Pharoahe Monch Took It

1 kommentar:

  1. Sweet! jeg har ledt som en gal efter infernal affairs! og efter at have hørt Desire savnede jeg en del nyt matriale med Monch, såwøh... tak for det!

    SvarSlet