søndag den 28. oktober 2007

Søndagens top 8 (del 29)

Endnu en sindsyg sløj uge, det var egentlig ikke meningen men så fik jeg pludselig en mail, som vendte fuldstændig op og ned på mit liv. Nu skal i ikke forvente en lang redegørelse af hændelserne, men lad mig bare sige at bloggen har været meget, meget langt fra mine tanker.

Men nu er det søndag, og uanset hvad der ellers kører rundt inde i mit hoved, så er bloggen altid top prioritet søndag aften. Som det har været de sidste par søndage, bliver det endnu en gang en geografisk tema baseret top 8, og denne gang hiver jeg fat i; Compton.

1) The Game - Murder
Da "The Doctor's Advocate" udkom fik The Game meget kritik for at pladen ikke indeholdt én eneste Dr. Dre produktion, mange folk mente at The Game havde løjet om sit samarbejde med den gode doktor. Kort tid efter, leaked The Game 5 numre som alle er produceret af Dr. Dre, dette er et af dem. Virkelig et fedt nummer.

2) MC Eiht, King-Tee & Dre'Sta - Straight Outta Compton
Disse tre Compton rappere viser respekt til N.W.A. ved at lave en remake af det kendte hit. Tracket er fra "Straight Outta Compton - 10th Anniversary Tribute" pladen.

3) DJ Quik - Tonite
Én af de helt store fra Compton, og helt bestem én af dem som har haft den største indlydelse i hvordan West Coast musik ville komme til at lyde i mange, mange år.

4) MC Ren - Fuck What Ya Heard
Iskoldt track fra MC Ren.

5) Eazy-E - Real Muthaphuckkin G's
Ingen Compton liste uden Eazy-E, valget faldt på dette sindsyge diss-track mod Dr. Dre og Snoop Dogg. Et af mine yndlings Eazy tracks.

6) MC Eiht - One Less Nigga
Et specielt flow og masser af attitude, har gjot MC Eiht til en af de helt store Compton stjerner.

7) King-Tee - At Your Own Risk
Endnu en person som har været med til at definere lyden af west coast, alle hans albums er nærmest klassikere.

8) The Game - Compton
Dette er et nummer som de fleste nok har, hvorfor har du så valgt det??? Fordi det er fedt.

(Bonus Track) N.W.A - Straight Outta Compton
Jeg har egentlig kun valgt dette nummer for at fremhæve noget dybt ironisk, Ice Cube starter sangen, men han var det eneste medlem af N.W.A. som ikke var fra Compton.

Tryk her for at hente: Søndagens Top 8 (del 29)

4 kommentarer:

 1. Game EP'en du omtaler vedrørende det 1 nummer, er det noget man kan forvente oppe på bloggen? Det ville være rigtig dejligt :)

  SvarSlet
 2. Det kommer (næsten) helt sikkert i denne her uge.

  t

  SvarSlet
 3. Lyder dejligt.

  SvarSlet
 4. Rigtig fed top 8'er.

  Det er nu også rart nok med noget west coast rap en gang imellem.

  SvarSlet