søndag den 21. oktober 2007

Søndagens top 8 (del 28)

Det har været en sløj uge her på bloggen, kun ét indlæg er det blevet til ud over den faste top 8. Dette skyldes hovedsageligt en "jeg har ikke nogen ferie" træthed og en "jeg har en million andre ting i hovedet" træthed. Men nu har jeg fået fornyet kræfter og jeg fortsætter med mine geografisk tema baseret top 8.

Denne gang bevæger jeg mig væk fra hvad jeg normalt skriver om på denne blog, og vælger at tage udgangspunkt i Atlanta.

1) Cee-Lo Green - Childz Play (Feat. Ludacris)
Cee-Lo var så meget federe før Gnarls Barkley, hvis man ikke har tjekket op for nogle af hans solo projekter, så burde man lige tage at gøre det. Nummeret er fra "Cee-Lo Green... Is The Soul Machine" og bliver gæstet af en anden af Atlantas store stjerner.

2) Goodie Mob - Get Rich To This (Feat. Big Boi & Backbone)
Goodie Mob er en af de mest indflydelsesrige grupper fra Atlanta og er medlem af Dungeon Family som er et kæmpe rap kollektiv fra Atlanta, kollektivet som indeholder flere rappere end der lige umiddelbart er plads til at skrive her, har også Outkast som medlemmer.

3) Outkast - Benz or Beamer
Jeg savner den gamle André 3000, mon vi nogensinde kommer til at høre ham rappe igen. Outkast er den mest kendte rap gruppe fra Atlanta, med nogle af de bedste rap udgivelser overhovedet.

4) T.I. - Kingofdasouth
En anden af de helt store personligheder fra ATL, og også en af de mere lyrisk dygtige af slagsen. Hvorvidt han er Kongen af syden er dog en smagssag.

5) Big Boi - Tomb of the Boom (Feat. Ludacris, Big Gipp & Konkrete)
Fantastisk nummer fra den Diamant sælgende The Love Below/Speakerboxxx plade af henholdsvis André 3000 og Big Boi (aka. Outkast)

6) Ludacris - Southern Hospitality
Atlantas svar på Redman. Dette nummer var min første introduktion til Ludacris og jeg har været hooked lige siden, bestemt én af Atlantas aller bedste.

7) Big Boi - Kryptonite (Feat. Killer Mike, BlackOwned, C-Bone & Rock D)
Endnu et Big Boi nummer, med nogle af Atlanta's finest. Tracket er fra Big Boi's "Got Purp volume II" og er en rigtig banger.

8) Ludacris - Block Lockdown / Welcome to Atlanta (Feat. Jermaine Dupri)
Ingen Atlanta top 8 uden denne hyldest til "The Big A".

(Bonus Track) Arrested Development - People Everyday (Unplugged)
Jeg smider lige et lidt mere mellow nummer i mixet oven på de hårde dirty south bangere, dette er en unplugged version af det meget kendte "People Everyday".

Tryk her for at hente: Sønagens top 8 (del 28)

3 kommentarer:

 1. Hey TBA

  Efter ikke at have tjekket din blog igennem en længere periode, er det fedt at se du stadigvæk kører kanon god stil!

  Jeg er efterhånden desperat efter at få neglene under et par af de ældre Rob Swift plader, Soulful Fruit bl.a. - er der mulighed for at du kan lave en Rob Swift special, som du tidligere har lavet med DJ Premier?

  SvarSlet
 2. Dejligt med noget kvalitets Southern rap!! Dejlig blog, big ups!!

  SvarSlet
 3. Lækker blog TBA. Tjekker den jævnligt! Jeg tænkte på om det kunne være muligt at requeste noget sjældent cee-lo eller goodie mob, hvis du har sådant?

  Tak for lækker musik, Stoffer

  SvarSlet