lørdag den 13. oktober 2007

En français, s'il vous plait (del 2)

Lunatic - Black Album

Endnu engang sidder jeg og skimmer min gamle blog indlæg igennem, og lytter til noget god rap for at få noget inspiration, til det næste indlæg. Efter blot 5 minutters skimmen, kan jeg se at jeg har forsømt en del af bloggen, som jeg ellers gerne ville have haft lidt mere gang i. Ikke mindst fordi jeg lovede det.

Det drejer sig selvfølgelig om mine "En français, s'il vous plait" indlæg (hvis i ikke allerede havde læst dagens overskrift), som skal fremhæve lidt fransk rap. (hvad og hvorfor det er på denne blog, kan læses her)

Jeg har valgt én af de mest annerkendt og respekterede rap grupper i Frankrig.
Lunatic; som bestod af rapperne Booba og Ali, udgjorde i perioden 1996 frem til 2003 en af de mest omtalte (i hip hop kredse) grupper i Fransk hip hop. Til trods for at de kun nåede at udgive ét enkelt album, anses Lunatic stadig som noget af det bedste Fransk rap har at byde på. Booba og Ali skilles i 2003 og selvom begge har forfulgt succesfulde solo karrierer (Booba især), formår ingen af dem individuelt at genvinde den respekt som de opnåede samlet.

Lunatic er hardcore, grimey fransk ghetto rap når det er bedst og dette album/mixtape, som udkom i 2006, indeholder remixes, live-indspilninger, unreleased osv. numre fra hårdtslående duo .

Tryk her for at hente: Lunatic - Black Album

1 kommentar:

  1. Fransk rap er jo overraskende fedt! Det holder helt sikkert! - Tak for det.

    SvarSlet