torsdag den 2. august 2007

Bevis dit værd og rock mic'en live (del 9)

DJ Quik - Greatest Hits Live At The House Of Blues

Noget af det jeg virkelig elsker ved at shoppe musik i Paris, er at man altid kan falde over en relativ obskur CD (set med Danske øjne) i selv den mindste Fnac (fransk fona) og så endda til så få penge, at man uden nogen problemmer kan tage et sats på CD'en, uden at have mistet en halv månedsløn på en udgivelse som måske ikke lige levede op til forventningerne.

Denne CD faldt jeg over til sølle 5 Euro i en Virgin Megastore og den er hurtig blevet fast inventar i bilen, der findes ikke meget bedre end DJ Quik når det kommer til cruise musik, og så hjælper det også på det når det er alle hans største hits med et ultra funky live band.

I Februar 2006 optrådte DJ Quik flere gange med et greatest hits show på The House of Blues, alle disse koncerter blev optaget og det endelige resultat er denne (i mine øjne) fantastiske og sindsyg funky CD, spækket med alle hans største hits.

Prikken over i'et med denne CD, er helt klart blæsse sektionen som optræder med bandet, og som almindeligvis optræder med Rolling Stones.

Tryk her for at hente: DJ Quik - Greatest Hits Live At The House Of Blues

Ingen kommentarer:

Send en kommentar