lørdag den 24. marts 2007

Bevis dit værd og rock mic'en live (del 4)

Beastie Boys - Live Sessions

Eftersom Beastie Boys gæser Roskilde Festivalen i år, tænkte jeg at jeg lige så godt kunne lave dette indlæg nu. Jeg har uploadet to forskellige indspilninger:
  • Beastie Boys - Permit To Ill Tour (Madonna North American Virgin Tour)
  • Beastie Boys - Blood and Money - Live in USA 1994
Den første er en indspilning af drengene i 1985, hvor de opvarmede for Madonna på hendes "North American Virgin Tour". Beasties opvarmning gik under navnet "Permit To Ill Tour" og skulle promovere Beasties kommende debut "Licensed To Ill".
Den anden er en bootleg CD, som blev sammensat af mange koncerter som drengene afholdt for at promovere deres fjerde plade "Ill Communication". Derudover er der også koncert optagelser fra støtte koncerter til Malirepa Fonden, som er en fond som prøver at skabe opmærksomhed omkring Tibet og Dalai Lama.

Jeg vil helt bestemt mene at især "Permit To Ill" indspilningen er Hip Hop historie, som alle fans af kulturen helt klart burde tjekke ud. Udover at det er Rick "DJ Double R" Rubin som er DJ på touren, så indeholder den også en live version af "It's Yours".

"It's Yours" var det første nummer som Rick Rubin producerede (i samarbejde med DJ Jazzy Jay fra Zulu Nation) og distribuerede under sit nye pladeselskab "Def Jam Records", nummeret som blev lavet til T La Rock skulle efter sigende indeholde back-up vokaler af Beastie Boys, selvom de ikke bliver krediteret.
Det var også "It's Yours" som gjorde at Russel Simmons valgte at indgå et partnerskab med Rick Rubin, omkring Def Jam. Det er sjovt hvordan det altid er Russel Simmons som får alt kredit for Def Jam, når det egentlig er Rick Rubin som startede det hele.

Tryk her for at hente: Beastie Boys - Live Sessions

1 kommentar:

  1. For satan da - du er ikke til at stoppe... Fedt skrevet oplæg - ligesom dine andre posts...
    Respekt!

    SvarSlet