torsdag den 8. marts 2007

Vil du ikke nok lytte til mit demo bånd... (del 5)

Eminem - The Slim Shady EP

Nu hvor jeg alligevel er igang med at lave lidt requests, så kom jeg i tanke om at jeg havde lovet at uploade denne her glemte CD fra Eminem. Mange mennesker tror at dette er en "rigtig" udgivelse fra Eminem, men det var faktisk kun et demo bånd som blev sendt ud som promo og det har faktisk aldrig været muligt at købe den officielt. Ligesom med "Infinite" er det nærmest umuligt at fremskaffe en original udgave af denne udgave, medmindre man vil betale rigtig mange penge på e-bay for en udgave som sandsynligvis blot er en bootleg. (og hvorfor skulle i også det, når i kan få den ganske gratis her)

Hvor nåede jeg til med mit sidste indlæg om Eminem? Eminem har lige udgivet "Infinite", prøvet at begå selvmord og genopfinder nu sig selv med alter egoet "Slim Shady".

Alter egoet skaber en del opmærksomhed omkring den unge rapper, og et (på dette tidspunkt) relativt succesfuldt pladeselskab ved navn "Duck Down", udviser stor interresse for Eminem og de går igang med at forhandle en kontrakt. Efter at have fulgt med i Eminems karriere på afstand og have hørt ham gentagne gange på det meget populære "Sway & King Tech: Wake Up Show", rækker Dr. Dre hånden ud til Eminem. Men Eminem ønsker på daværende tidspunkt ikke at løbe fra sine forpligtelser hos "Duck Down", Dru Ha (direktør af Duck Down) råder Eminem til at signe hos Dr. Dre, da han mener der vil være flere muligheder for Eminem at vokse som kunstner. (så har i også fået den helt rigtige historie)

Det er sjovt hvordan der er så mange forskellige historier om Eminem og den måde han kom i kontakt med Dre. Eminem var en kunstner som havde udgivet og lavet musik med mange forskellige mennesker og grupper længe før han mødte Dre. Så det er meget urealistisk at tro Dre ikke havde fulgt meget nøje med i Eminems karriere i et stykke tid, og at han slog til på det helt rigtige tidspunkt.
Det er sjovt at tænke over hvor Eminem ville være hvis han havde signet hos "Duck Down". Hvis han ikke havde fulgt Dru Ha's råd, ville han rappe med Sean P og Buckshot og få lige så meget undergrunds kærlighed som R.A. The Rugged Man og Cage.

Dette er endnu en CD som er fed at have, det er fedt at høre de originale versioner af numrene vi kender fra "The Slim Shady LP". Derudover er det også fedt at høre den kæmpe forskel der er på denne CD i forhold til "Infinite" selvom der kun er omkring et halvt år imellem dem.

Tryk her for at hente: Eminem - The Slim Shady EP

5 kommentarer:

 1. HVOR ER TOP 8!?!?!

  SvarSlet
 2. Jeg er i gang med at skrive den, jeg har været ude at nyde det gode vejr.

  SvarSlet
 3. Jeg var jo lige ved at få abstinenser....!

  SvarSlet
 4. I dunno. Jeg tror sgu ikke helt på det der med Dre skulle have fulgt hans karriere superlænge. Han signede ham i al fald lige efter Em's første Wake Up Show appearence efter Rap Olympics. Man kan lure Wendy Day's historie om det her: http://rapcoalition.blogspot.com/2006/04/why-i-never-did-another-rapolympics.html

  Men supergrineren det med Dru Ha! Jeg vidste godt de havde done talked efter Lyricist Lounge, men ikke at Em seriøst overvejede det.

  SvarSlet
 5. Jeg ved ikke, synes bare det virker urealistisk at en mand som Dre ikke havde meget godt styr på hvem Em var, især eftersom hans navn begyndte at poppe op rigtig mange steder. Selvom jeg ikke tvivler på Wendy Day's historie (eller rettere troværdighed) så er det netop denne type historier der florere så mange af på nettet.

  Peace
  tba

  SvarSlet