lørdag den 17. marts 2007

Vil du ikke nok lytte til mit demo bånd... (del 6)

The Omen - Demo Tape

Jeg tror ikke der er særlig mange som overhovedet kender denne gruppe, eftersom gruppen aldrig kom længere end at udgive to 12"ere. Dette betyder selvfølgelig også at jeg ikke kan fortælle særlig meget, men lad mig da i det mindste fortælle hvad jeg ved.

The Omen består af; Diamond D fra D.I.T.C., Sadat X fra Brand Nubian og Camari (som er fuldstændig ukendt, for mig). Demo'en blev lavet i 2002 og lagde grundlaget for, hvad der skulle have været, deres debut plade "The Omen". Derudover ved jeg at de var tilknyttet et pladeselskab som hedder "Up And Above".

Dette demo bånd blev sendt ud til diverse radio stationer og magasiner, for at hype gruppens debut som skulle være landet i 2003. Der er 9 tracks og ingen tracklist, den kan jeg simpelthen ikke finde nogen steder, ligesom at det nærmest er umuligt at finde nogen form for information om gruppen nogen steder.

Tryk her for at hente: The Omen - Demo Tape

3 kommentarer:

 1. Yo TBA! ved godt det virker lidt irelavant at poste den her, men jeg tror ikk du så den under biggie live sessions kommentarende så prøver igen. Har tænkt længe over det, og siden du har kæmpe hiphop viden, må jeg bare vide om du kan give mig noget info. Big Scoop Lover, var med på det legendariske freestyle nummer fra madison square garden, så var han med på Big Daddy Kane nummeret kan ikk huske hvad det hedder ! Men hvaså? kan ikke finde mere med ham?

  9milli.

  SvarSlet
 2. Hey 9milli,

  Jeg så godt din post under Biggie, men glemte fuldsstændig at svare. Nej jeg ved ikke særlig meget selv om Scoob Lover, han har lave en 4-5 numre med Big Daddy Kane, og så har han selv udgivet to 12"ere. Ellers kan jeg ikke se han skulle have lavet andet.
  Det hjælper ikke så meget. Men det er alt hvad jeg ved.

  Peace
  tba

  SvarSlet
 3. Scoob og Scrap var Kanes dansere, og de fik lidt mikrofontid fra tid til anden. Scoob var klart den mest karakteristiske af dem. De var i øvrigt begge to med til VH1 Hip Hop Honors hvor Kane også gav den gas med de klassiske dansemoves.

  SvarSlet