fredag den 26. januar 2007

Den hvide M&M har aldrig smagt så godt

Eminem - Infinite

I 1995 var Eminem langt fra kendt, selvom han havde opnået et godt ry på undergrunds scenen i Detroit var hans store gennembrud aldrig kommet. Da den unge rapper fik nys om hans kærestes graviditet, besluttede han sig at satse alt på én udgivelse, som skulle stadfæste hans navn som Detroit's næste store navn. Pladen blev modtaget med nogen ros hos de lokale radio stationer og pladeselskaber, men de mente han (på daværende tidspunkt) prøvede at kopiere Nas og AZ's stil for meget derfor ville de ikke satse på ham. Kæresten skred fra ham og han fik en dyb depression som resulterede i et selvmordsforsøg (og fødslen af alter egoet "Slim Shady"). Kort tid efter vendte han tilbage med "The Slim Shady EP", som fik Dr. Dre's opmærksomhed og resten er historie.

Pladen har en meget mere positiv lyd end man kender fra Eminem, dette skyldes blandt andet at han ikke havde udviklet "Slim Shady" endnu, hele pladen er produceret af Denaun Porter aka. "Kon Artis" fra D-12. Han har faktisk en del produktioner på bagen og executive producerer Pharaohe Monch's nye plade "Desire".

Allerede så tidlig i hans karriere havde han en meget udviklet kontrol over hans flow og vilde ordspil som man kan høre på: Tonight, Open Mic, Infinite

Pladen belv kun udgivet på kassette bånd og vinyl og det var Eminem selv som solgte den direkte fra baggage rummet af sin bil, den blev kun lavet i 400 exemplarer og er uhyre sjælden at finde i original tilstand.

Tryk her for at hente: Eminem - Infinite

4 kommentarer:

 1. Looking forward to hearing this.

  - Smokey McPot

  SvarSlet
 2. No doubt, dope side mayn ! virkelig dope side! Endelig en der ikk hader så meget som de gør på syke.. !

  SvarSlet
 3. No doubt, dope side mayn ! virkelig dope side! Endelig en der ikk hader så meget som de gør på syke.. !

  SvarSlet
 4. Jeg er først liiige begyndt at høre Eminem, har kun hørt Relapse: refill og Infinite, foruden de åbenlyse hits. Jeg synes helt klart at lyrikken i Infinite er genial, han danser med sproget.

  SvarSlet