torsdag den 18. januar 2007

Idiot eller Jeanius

Jean Grae & 9th Wonder - Jeanius

Jean Grae kender til pladebranchens op og nedture, til trods for at have udgivet 3 plader er hun aldrig brudt helt igennem. I en branche hvor alle kvindelige rappere bliver dømt på deres brystmål i stedet for deres kvaliteter, kan det være svært for et pladeselskab at satse stort på en kvindelig rapper som bliver sammenlignet med Guru og Talib Kweli i stedet for Jenna Jameson og Silvia Saint. (lad ikke som om i ikke ved hvem de er)

Hvad Jean måske mangler i fedtkirtler, gør hun mere end op for i lyriske færdigheder. Hendes rå east coast lyd har gjort hende til en undergrunds favorit og hendes tilstedeværelse på nettet har holdt hendes buzz oppe.

9th Wonder som er medlem af gruppen "Little Brother", brød virkelig igennem da han fik æren af at producere et enkelt nummer på Jay-Zs "The Black Album". Derefter blev han en af de mest eftertragtede producere på markedet. 9th fastholder at producere for undergrundskunstnere på lige fod med de store superstjerner, dette har gjort ham til en favorit blandt mange og han står da også bag nogle rigtig, rigtig gode produktioner hvor især hans arbejde med Little Brother og Murs er virkelig godt.
9th Wonder har også gjort sig bemærket ved at udtale at han kun bruger "FruityLoops" til at lave beats.

I 2004 besluttede Jean og 9th så at slå kræfterne sammen og udgive en plade, de blev dog begge enige om at skrotte projektet da denne blev leaket. De planlægger dog en ny som vil blive kaldet "Phoenix". Den skrottede plade nåede dog at skabe en del omtale og der findes anmeldelser af pladen på nettet.
På pladen gør Jean det hun er bedst til, især på numre som: Intro, Struggle (Feat. Phonte), Each Morning

Pladen var stadig i produktionsfasen da den blev leaket, dette kommer til udtryk i lydkvaliteten på nogle af numrene, derudover lyder det som om at nogle af numrene ikke er mixet helt færdige.

Tryk her for at hente: Jean Grae & 9th Wonder - Jeanius

4 kommentarer:

 1. lyder virkelig dope! nice shit du får uploadet. Props

  SvarSlet
 2. Tusind tak,

  Rart at vide der er nogen som læser med.

  Peace
  tba

  SvarSlet
 3. virkelig nogle fede tracks der er på, Jean er dope!

  SvarSlet
 4. Vil egentlig bare bruge lejligheden til at lette lidt på hatten af det flotte initiativ med denne blog. Jeg følger spændt med i fortsættelsen.
  Jeanius er jo en lækker lille appetitvækker til, hvad der kommer fra Jean Grae's side i den nærmeste fremtid. Hun er uden tvivl et af de navne, jeg vil holde et meget vågent øje med i år. En af de cooleste rappere derude...

  SvarSlet