onsdag den 17. januar 2007

Liberation comes in the form of dope music

Talib Kweli & Madlib - Liberation

Der kan umulig være nogen grund til at introducere Talib til omverdenen, men til dem som ikke har åbnet øjnene (eller rettere ørene) op for den utrolig talentfulde rapper kan det nævnes at han er den ene halvdel af superduoen "Black Star" (med Mos Def) og den ene halvdel af "Reflection Eternal" (med Hi-Tek) disse 2 projekter medførte 2 af (efter min mening) verdens bedste hip hop udgivelser. Derudover har han udgivet 3 solo cd'er: Quality, The Beautiful Struggle, Right About Now.

Madlib kan måske være lidt mere "ukendt" for nogle da han har en del pseudoer, mange vil måske genkende navnet Madvillain, som er et meget succesfuldt projekt med MF Doom. Derudover har han arbejdet med Jay Dee aka. J. Dilla (R.I.P.) under navnet Jaylib og så har han udgivet under navnet Quasimoto.
Madlib er også blevet kendt for at lave projekter uden for hip hop, i 2003 fik han æren af at mixe en cd sammen for det verdens kendte jazz selskab Blue Note.

Nu har Talib og Madlib så besluttet at slå sig sammen for at give os lidt hip hop varme i de kolde vintermåneder, men det er ikke det bedste, denne fantastiske udgivelse er helt gratis. Talib Kweli og Madlib valgte at sætte cd'en ud på nettet i 5 dage ganske gratis til alle som ville have den, så hvis du ikke nåede at få den, så får du den her.

Det er en virkelig fed og gennemført udgivelse, Madlibs til tider tripede beats passer rigtig godt til Talibs flow og disse tracks burde man bestemt tjekke ud: Time Is Right, The Function (Feat. Strong Arm Steady), Engine Runnin' (Feat. Consequence)

Tryk her for at hente: Talib Kweli & Madlib - Liberation

1 kommentar:

  1. så fedt at du har lagt liberation ud! nåede ikke at få det, da det lå på stones throw! så endnu engang tak for et rigtig godt stykke arbejde med bloggen!

    SvarSlet