torsdag den 25. januar 2007

Den sorte måne ændrer kemien

Black Moon - Alter The Chemistry

I midt halvfemserne var Duck Down Records et af mange pladeselskaber som opnåede stor succes med hardcore grimey east coast musik, grupper som Smif-n-Wessun, Black Moon, Heltah Skeltah og O.G.C. opnåede stor succes i undergrunden, men dårlig timing og 2 Pacs død resulterede i at pladeselskabet aldrig rigtig brød ud af undergrunden. 2 Pac indspillede en plade med Duck Down Records hvor samtlige sange inkluderede kunstnere fra pladeselskabet, 2 Pac blev desværre skudt og dræbt blot måneder før pladen skulle udkomme. Pladen som hedder "One Nation" er siden blevet tilbageholdt af Suge Knight og co. som har rettighederne på alt 2 Pacs materiale.

I 2005 var det tid til at prøve igen, Duck Down indledte et storstilet reklame femstød og satsede stort på tre udgivelser som blev døbt "Tripple Threat" kampagnen. De tre udgivelser var; Smif-n-Wessun med "Reloaded", Sean Price med "Monkey Barz" og Buckshot & 9th Wonder med "Chemistry".

De to første udgivelser opnåede stor succes og især Sean Price kom virkelig i rampelyset efter "Monkey Barz", som blandt meget andet blev kåret som årets bedste indie udgivelse på rigtig mange hjemmesider. Selvom Buckshot og 9th Wonders kollektive projekt modtog rigtig mange fine anmeldelser, stod det hurtigt klart at "Chemistry" var det svageste led i "Tripple Threat" kampagnen.

Det er måske netop derfor at Buckshots gamle kollegaer fra Black Moon valgte at remixe projektet, Mr. Walt og DJ Evil Dee som måske er bedre kendt som "The Beatminerz" har pustet nyt liv i en ellers god plade og resultatet er nogle steder bedre end originalen.

Jeg plejer at fremhæve tre numre, men til denne her udgivelse vil jeg kun fremhæve ét, da der virkelig ikke er nogen andre numre på cd'en som overhovedet kommer tæt på at røre det (efter min mening), jeg købte rent faktisk cd'en på grund af dette nummer alene; The Ghetto (Evil Dee Extended Mix).

Buckshot og 9th Wonder er ved at færdiggøre deres anden plade sammen, den vil blive kaldt "The Formula".

Tryk her for at hente: Black Moon - Alter The Chemistry

Ingen kommentarer:

Send en kommentar