torsdag den 18. januar 2007

Gamle veteraner

The Flipsquad All Star DJs

Når et kollektiv af nogen af de mest indflydelsesrige mixtape DJs samles, kan resultatet kun blive interessant. Med et lineup der tæller; Funkmaster Flex, Biz Markie, Doo Wop, Big Kap, DJ Enuff, Mister Cee, Cipha Sounds og Mark Ronson, bliver det pludselig rigtig interessant.

Flip Squad optrådte første gang på soundtracket; "New Jersey Drive Vol. II" og det var efter Funkmaster Flex's opfordring i 1998 at gruppen samledes igen. Da albumet landede på hylderne i 1998, var det uden den store fanfare, dømt til at være en "US only release" så skulle man være heldig hvis man faldt over den i sin lokale Fona.

Hvad kan man så forvente af Flex, Doo Wop, Big Kap og co.? Irriterende shout outs? Langtrukne skits? Eksplosioner og skudsalver? Langt fra, hvad man får er en funky plade fyldt med gode party tracks og en lyd der mest af alt minder om 1988 i stedet for 1998.

Hvis man lige vil have et overblik over hvilken stil man kan forvente af pladen, så vil jeg anbefale: Turntables, Fa Reel, It's Da Biz

Pladen er ikke suveræn, men det er fedt at høre folk som Flex, Doo Wop, Big Kap og Mark Ronson, kan lave andet end at skråle ind over andre folks tracks. Derudover er det sjovt at høre Papoose på et af hans aller første numre. (jeg kan ikke finde noget med ham som går længere tilbage)

Tryk her for at hente: The Flipsquad All Star DJs

Ingen kommentarer:

Send en kommentar