fredag den 26. januar 2007

Og nu til noget helt andet...

Det er nu præcis to uger siden jeg startede den her blog og jeg synes det var på tide med en lille update.

Jeg har endelig fået sat en "counter" på så jeg kan se hvor mange der tjekker bloggen, indtil videre er der cirka mellem 50-70 som læser med hver dag.

Det kunne virkelig værre fedt hvis der blev skrevet nogle flere kommentarer, jeg gad godt have lidt feedback om de ting jeg skriver da jeg ikke har nogen fornemmelse af om folk kan lide den retning som bloggen tager. Derudover kunne det også være fedt hvis man lige skrev om man kunne lide noget af det musik man hentede, da det jo trods alt er bloggens hensigt at introducere noget musik man måske ikke lige har hørt.

Jeg er blevet gjort opmærksom på at det ikke er alle Mac brugere som kan åbne de filer jeg uploader, da de er komprimeret i rar. Fra nu af vil alle filer blive komprimeret i zip, så burde alle Mac brugere være med. Dette har absolut ingen betydning for PC brugere, da Winrar og Winzip håndterer begge formater.

Jeg har en del tiltag som jeg håber at kunne indføre i løbet af februar måned, dette vil blandt andet medføre at bloggen bliver lidt mere "blog" agtig, med nyheder, links til interviews osv. (men det kommer alt sammen an på om jeg har tid)

Jeg vil også lige påminde jer om at tjekke min MySpace side, jeg ved godt den ikke er "pimped" eller noget, men det kunne bare værre fedt at se hvem der læser bloggen.

Derudover vil jeg lige gøre opmærksom på at alt tekst som er understreget er et link. (hvis i ikke havde lagt mærke til det)

Det var vidst alt for denne gang, håber i vil fortsætte med at læse bloggen. Tak til alle dem som læser med og en stor tak til alle dem som skriver en kommentar.

Peace
tba

Nu skal jeg jo heller ikke glemme at det er "pay day" i dag, så her får i et rigtig fedt DJ Premier remix af Bone Thugs-n-Harmony hittet "1st of the month".

Tryk her for at hente: 1st of the month (DJ Premier Phat Bonus Remix)

6 kommentarer:

 1. Tjekker bloggen hver dag, har nu tilføjet din myspace. (Hedder MJ med James Brown billede! :D)
  Anyways, jeg er godt tilfreds selvom jeg selv hører mere musik fra The Golden Era, så mere af det!

  SvarSlet
 2. Hey... Lækkert med zippen til os mac nørder...
  Bliv ved med at poste det guld i "Blokken"

  - Next

  SvarSlet
 3. Checker også op for bloggen hver dag. Det er sgu et nice arbejde du for lavet. Nice uploads!

  SvarSlet
 4. Jep tjekker også siden hver dag, og har også addet dig på myspace, så det kører.

  SvarSlet
 5. God stil med de kommentarer, det er fedt at læse, bliv ved med det...

  SvarSlet
 6. Nodoubt, jeg tjekker den os hverdag ! og det er nice med uploads, jeg adder din myspace (:
  Peace!

  SvarSlet