torsdag den 18. januar 2007

Jeg kender da også en rapper eller to... måske

www.rappersiknow.com - FWMJ presents "Rappers I Know" Month

Datoen er 09 August 2005 og Frank aka. FWMJ beslutter at hjælpe nogle venner. Denne hjælp ender med at tage os på en 31 dage lang musikalsk rejse med 81 numre og over 100 af hans venner.

Projektet starter da FWMJ begynder at snakke med sine venner, de kan ikke finde ud af hvordan de skal få deres musik ud til masserne, de beslutter sig derfor at give det væk gratis. Hver dag i 31 dage uploader FWMJ minimum et nyt stykke musik som aldrig havde set dagens lys.

Nu er dette jo ikke specielt spændende, man kan finde hundredevis af hjemmesider med selvpromovering fra ukendte og talentløse rappere. Men nu befinder vi os i den situation at FWMJs venner ikke er helt ukendte og bestemt ikke talentløse.

Zion I, Talib Kweli, Oh No, De La Soul, Ali Shahee Mohammad, The Are, The Procussions, Chip Fu, Krewcial, Kazi, John Legend, Surreal, DJ Cosmos, Phife Dawg, DJ Balance, Unseen...
er blot nogle af de mennesker som FWMJ kalder sine venner.

Alle numrene kan hentes på www.rappersiknow.com, men da nogle af linksene er døde og det generelt tager ret lang tid at hente hvert enkel nr. så har jeg samlet dem alle.
Jeg anbefaler at man lige lytter alle numrene igennem da der virkelig er nogle guldkorn iblandt, hvis jeg skal anbefale nogle stykker så ville det være:
Krylon Kraft (Feat. Kaimbr)
Hope (Dirty) (Feat. Nas) (The Are Remix)
George Bush Doesn't Care About Black People (Feat. The Legendary K.O.)
Man On The Mic (Feat. Sin)
Ride Out (Feat. Strange Fruit Project)
Story To Tell (Feat. O.C.) (Illmind Remix)

Numrene består af mange forskellige genrer og det er meget spændende at høre noget musik man normalt (måske) ikke lige ville tjekke for. (filen er ret stor 273 mb, så er i advaret)

Tryk her for at hente: FWMJ - Rappers I Know Month Exclusives

6 kommentarer:

 1. Lyder fedt nok, men filen er lidt for stor. Kan du evt. cutte den op i 3-4 mindre stykker?

  SvarSlet
 2. Hey,

  Inde på megaupload.com kan man hente et lille program sm hedder Mega manager, det downloader filen i baggrunden og justere selv hastigheden så det ikke går ud over internet søgningen. Derudover kan man pause og genoptage et download, så man ikke behøver at hent hele filen på en gang.

  Det er ikke spyware eller noget... Hvis det ikke funker, så skriv lige igen så finder jeg ud af noget.

  Peace
  tba

  SvarSlet
 3. Suuuuper dope blog du har her. Har stort set checket for alt herinde men ikke kommenteret under andre posts. Hvor er "Story to tell" blevet af?
  Big up for det hele!!!
  -og on the real: er du virkelig "kun" 23 år?

  SvarSlet
 4. Hey Student,

  Det er nok det bedste kompliment jeg nogensinde har fået, ja, jeg er "kun" 23år. Har hørt rap siden jeg var 10-11 år, jeg kan huske jeg nakkede et Wu-Tang bånd fra min storesøster og synes det var det vildeste, har fulgt med lige siden...

  Er lige igang med at downloade filen, vender tilbage når jeg har fundet ud af hvor "Story to tell" er blevet af.

  Peace
  tba

  SvarSlet
 5. Hey Student,

  Har lige kigget filen igennem og "story to tell" er på, så du må have overset den...

  Peace
  tba

  SvarSlet
 6. My bad. Det gik lidt hurtigt med at få det smidt i iTunes, så der røg lige nogle tracks i farten. Nu var der lige pludselig 4 tracks ekstra... Undskyld ulejligheden og tak igen!

  SvarSlet