lørdag den 3. februar 2007

Han har en afro, han har et sværd, han er...

Afro Samurai

Afro Samurai er en ny anime tegnefilm, som er lavet af det japanske animations studie Gonzo. Den blev vist første gang den 4 januar på Spike TV, den havde dog online premiere den 1 januar på Spike TV's hjemmeside. Rza står bag soundtracket som udkom den 30 januar, som blandt andre har Gza, Talib Kweli og Q-Tip på tracklisten. Serien udkommer på DVD snart og det kommer an på hvordan salget går, hvorvidt de vil lave én til sæson. (hvet afsnit har kostet 1 million dollars at lave, Samuel L Jackson er ikke billig)

Serien tager udgangspunkt i et futuristisk Japan og følger samuraien Afro (på grund af hans hår), som er på et personligt hævntogt for at dræbe sin fars morder og blive "Number One".

Grunden til at jeg overhovedet uploader serien, er fordi alle 5 episoder blev vist online helt gratis, dette var dog kun et tilbud som Amerikanerne kunne have glæde af, da Spike TV's hjemmeside blokkerede udenlandske brugere. (noget man sikkert godt kunne komme uden om, hvis man havde lidt mere teknisk snilde end jeg har). Jeg synes da også vi skal have lov til at se serien, før vi beslutter os om vi vil bruge vores hårdt tjente penge på DVD udgivelsen.

Tryk her for at hente: Afro Samurai - Revenge

Tryk her for at hente: Afro Samurai - The Dream Reader

Tryk her for at hente: Afro Samurai - The Clan of the Empty Seven

Tryk her for at hente: Afro Samurai - Duel

Tryk her for at hente: Afro Samurai - Justice

4 kommentarer:

 1. Sweet! Den serie er kult! Og soundtracket med Rza kan varmt anbefales!!!

  SvarSlet
 2. Hey tba. Dope stuff!
  Men - det er ikke muligt at hente afsnit 4... Gider du smide den op igen? Big op til dig!

  SvarSlet
 3. Hey Student,

  Linket er oppe at køre nu.

  Peace
  tba

  SvarSlet
 4. Du er for vild!!! Tak!

  SvarSlet