lørdag den 3. februar 2007

Vil du ikke nok lytte til mit demo bånd... (del 2)

Beastie Boys - Paul's Boutique Demo

Efter den kæmpe succes med "Licensed To Ill", lå der et enormt press på "Beastie Boys" om at levere endnu en hit plade. Men uenighedder med Rick Rubin og Def Jam, medførte at Beastie Boys valgte at afslutte deres forhold til pladeselskabet.

Drengene fik hurtig tilbudt en ny pladekontrakt (Capitol Records) og gik straks i gang med at indspille dette demo bånd, som senere ville komme til at lægge grundlaget for pladen; "Paul's Boutique". Et samplingsmesterværk som blandt mange bliver anset for at værre en af de bedste hip hop udgivelser nogensinde.
Pladen var et skridt i den modsatte retning for Beastie Boys, "frat rap" lyrikken blev lagt i baggrunden og det instrumentale lydbillede var i fokus. Dette medførte blandt andet at pladen ikke blev modtaget så godt af fansene og der skulle gå en del år før folk fik øjnene op for mesterværket.

Pladen som er produceret af Dust Brothers, skulle oprindelig have værret et instrumental album som skulle udgives som et Dust brothers projekt, men det lykkedes Beastie Boys at overtale dem til at bruge instrumentalerne og producere "Paul's Boutique".

Synes selv det er ret fedt at have dette demo bånd i sin samling, især når man tænker på den store musikalske ændring som de var i gang med.

Tryk her for at hente: Beastie Boys - Paul's Boutique Demo

2 kommentarer:

 1. Hey fed blog du har dig her, men hvorn downloader jeg det kan ikke rigtig se det.
  SwingKing

  SvarSlet
 2. Hey,
  Du skal tykke på linket i bunden hvor der står "tryk her for at hente..."
  Så kommer du til en Mega Upload side, oppe i højre hjørne skal du taste 3 kontrol bogstaver og så går det igang . Håber det hjælper.

  Peace
  tba

  SvarSlet