fredag den 9. februar 2007

Hvad med os? (del 1)

Dette bliver endnu et fast indlæg som jeg vil køre en gang i mellem, jeg vil uploade numre som enten optræder som bonus tracks eller "download exclusives" (ved at købe et album på itunes, Napster etc.) Fælles for numrene vil være at de ikke optræder på de udgivelser som vi modtager her i Danmark.

Jeg køber mange CD'er, rigtig mange CD'er. Jeg synes det er vildt irriterende at vi så tit bliver snydt for nogle rigtig fede numre fordi en kunstner (eller måske rettere et pladeselskab) føler at en enkelt region eller et enkelt land behøver lidt mere overtalelse til at købe en CD. Under andre omstændigheder ville det overhovedet ikke genere mig, jeg kunne jo altid bare købe en special import og få de manglende tracks. Men nu befinder vi os desværre i en situation hvor en ny udgivelse koster mellem 130 og 159 kroner, derudover starter de fleste special import CD'er ved 159 kroner og fortsætter nogle gange til langt over 200 kroner (dette skyldes vores rekord høje afgifter). Dette er hovedårsagen til min irritation, jeg synes det er fedt nok at lave nogle enkelte special edition eksemplarer som kun bliver trykt i et lille oplag, men jeg synes der skal være en lige mulighed for alle lande og regioner at tilbyde disse udgivelser uden at blive fuldstændig ruineret.

Jeg ved ikke hvor mange indlæg der kommer eller hvor tit de vil komme, som regel vil jeg prøve at samle mange numre fra forskellige udgivelser og uploade på én gang, da det tit drejer sig om ét enkelt nummer eller to på hver udgivelse.

Jeg starter første indlæg med at uploade 5 bonus tracks fra Commons "Be", disse numre optrådte på den Japanske udgivelse og det er blandt andet her man finder studie versionen af tracket "The Food" og remixet af "The Corner (Feat. Scarface og Mos Def).

Tryk her for at hente: Common - Be (Japan bonus tracks)

4 kommentarer:

 1. Jeg er enig med dig!!

  Fedt tiltag

  SvarSlet
 2. niceoneniceoneniceoneniceone..
  fii real niggaz

  SvarSlet
 3. Enough Beef er lige hvad jeg manglede! har aldrig hørt denne version af Betrayal før

  SvarSlet