lørdag den 17. februar 2007

Søndagens top 8 (del 5)

Denne uge vil jeg sammensætte 8 tracks som har betydet eller stadig betyder noget personligt for mig, så får i også et lille indblik i min musiksmag (og mit liv).

1) The Boot Camp Clik - And So...
Jeg har så mange gode minder tilknyttet det her track, at jeg bliver nød til at høre det her nummer mindst én gang om ugen. Alle har en periode i deres liv hvor alt føles nemt og bekymringsfrit, dette nummer minder mig om den periode.

2) Johnny Cash - Hurt
Jeg kan ikke høre det her nummer uden at få en klump i halsen, hans stemme og teksten rammer hårdere end nogen rap sang nogensinde kan. Nogen gange så skuffer man og sårer folk og det her nummer minder mig om min egen usikkerhed.

3) Young Lay, Mac Mall & Ray Luv - All About My Fetti
Jeg har altid sagt at det første nummer der skulle spilles i min bil skulle være det her. Og da jeg købte min første bil havde den kun en båndoptager, så jeg købte sådan en bånd adaptor hvor man kunne sætte en discman til, da jeg så hentede bilen "bragede" jeg det her nummer på repeat og følte mig som verdens konge. (jeg var fandme en idiot dengang) Det skal da lige nævnes at jeg derefter har haft to andre biler, og dette var også det første nummer som blev spillet i dem. Nu har jeg så en cykel og hvis min ipod hopper over på det her nummer, så det bare ikke helt det samme.

4) Wu-Tang Clan - Wu-Tang Clan Ain't Nothing To F' Wit
Jeg kan huske jeg stjal min søsters vens bånd, som han havde glemt hos os, og synes at det var det vildeste jeg nogensinde havde hørt i mit liv. Det er grunden til at jeg hører hip hop i dag.

5) Tha Alkoholiks (Feat. Xzibit) - Killin' It
Jeg kan huske Alkoholiks var i DK for at spille en koncert og de skulle blive her i et par dage, en af min søsters veninder var sådan lidt groupie agtig og endte med at hænge med Tha Liks hele weekenden. Jeg var 14 år på det tidspunkt og hun fik Tash til at ringe til mig for at høre hvordan det gik, jeg kan bare huske jeg synes det var det fedeste i hele verdenen, de gav mig et billede de alle havde underskrevet som jeg altid vil gemme. Jeg endte med at høre det her nummer på repeat resten af året.

6) Cormega - R U My Nigga?
Det her nummer minder mig om et tidspunkt hvor jeg skulle i gang med et nyt kapitel i mit liv, i den henseende lærte jeg en masse nye mennesker at kende, mennesker som er endt med at betyde rigtig meget for mig.

7) The Roots - Common Dust
"Organix" af The Roots er en CD som jeg ikke har kunnet finde nogen steder, jeg fik den i fødselsdagsgave af min kæreste og jeg blev vildt glad, ikke fordi det er verdens bedste CD, men fordi jeg ikke havde bedt om den. Hun havde lagt mærke til at jeg på et eller andet tidspunkt havde snakket om den og så havde hun husket det, det betød rigtig meget for mig især fordi vi ikke havde kendt hinanden særlig længe.

8) MC Clemens - Den Lyriske 9mm.
Det første danske nummer på bloggen. Det her nummer er indbegrebet af hele min folkeskoletid, det minder mig om mennesker og oplevelser som har defineret den person som jeg er blevet til den dag i dag.

(Bonus Track)
Der er ikke noget bonus track denne uge. Fordi hvis der skulle være et bonus track, så skulle det være de 19.295 sange jeg ellers havde at vælge imellem, som alle på den ene eller den anden måde har betydet noget for mig.

Tryk her for at hente: Søndagens top 8 (del 5)

3 kommentarer:

 1. Der sker noget mærkeligt når jeg prøver at hente den sidste top 8! Enten får jeg at vide at jeg ikke er authorized til at hente den fil, eller også ryger jeg tilbage til der hvor man skal taste 3 bogstaver og så vente 45 sekunder! Mystisk, ellers big up for en fantastisk blog. Jeg kigger forbi dagligt og jeg bliver dagligt glad. Keep it up

  SvarSlet
 2. Hey Morten,

  Tak for de fine ord...

  Jeg har kigget på linket og det virker fint hos mig, har prøvet på 3 forskellige computere (arbejde, hjemmet og kæresten (som har mac)) og den har virket hver gang... Det kan være at det er fordi du har opbrugt dit download limit for dagen, så skal man vente 24 timer før man må downloade igen.

  Hvis intet hjælper, så skriv igen, så prøver jeg at uploade den igen.

  Peace
  tba

  SvarSlet
 3. Respekt for denne super fede blog !! som nu er den jeg elsker mest i hele verden (ja, også mere end syke) :D
  men post mere, har brug for mit daglige fix :D

  SvarSlet