fredag den 2. februar 2007

Søndagens top 8 (del 3)

Denne søndag fokusere jeg kun på helt nye numre, som enten ikke er udgivet endnu eller, som lige er kommet ud på 12".

Vil lige benytte muligheden til at takke syke.dk, for den fede omtale som de har givet bloggen.
Læs anbefalingen her.

Og nu, denne uges top 8...

1) Masta Ace - Check 1's and 2's
Ved ikke helt hvor dette track kommer til at dukke op henne, men det giver mig en vis forhåbning om et solo gensyn. Masta Ace udgiver desuden snart med gruppen "eMC", som indtil videre lyder rigtig fedt.

2) Freddie Foxxx - Freddie Blassey
Nyt track fra "Bumpy Knuckles" produceret af DJ Premier. Hvis hans nye plade følger denne stil, så ser det meget lovende ud.

3) Pharoahe Monch - Body Baby
Det skulle siges at blive anden single fra hans nye album. Jeg er ikke typen som udtaler mig om et album før jeg har hørt det, men hvis disse singler er en indikation af resten af pladen, så kan den kun blive god.

4) Common (Feat. Bilal) - Play Your Cards Right
Dette track har værret ude i et lille stykke tid, så det var egentlig ikke meningen jeg ville inkludere det. Men nu har jeg lige set Common kommer til Danmark, så nu har jeg et påskud.
Tracket dukker op på "Smokin' Aces" soundtracket, som kommer ud 6 februar.

5) Raekwon - My Corner
Dette nummer rygtes at værre fra "Only Buil For Cuban Linx 2", lad os så se om han kan opbygge lige så meget hype som Ghostface Killah.

6) Smif-N-Wessun - Like A Champion
Endnu et track som er at finde på "Sound Chronicles Volume One" som kommer ud 20 februar. Helt klart en plade som er værd at holde øje med når den dropper, især hvis man (ligesom mig) er helt vild med Boot Camp.

7) Little Brother (Feat. Talib Kweli & Mos Def) - Let It Go (remix)
Rigtig fedt track som kommer på det nye Little Brother mixtape fra Mick Boogie, så er det jo også fedt at høre Blackstar og Little Brother sammen.

8) Murs - Put Something Down On It
9th Wonder og Murs er et perfekt partnerskab, som virkelig kommer til sin ret på dette nummer. Tracket kan kun fås ved at skrive sig op til hans nyhedsbrev.

(Bonus Track) Common & Kanye West - Southside Superbowl
Common er virkelig blevet stor her på det sidste (gad vide om det var lykkedes uden Kanye og Chappelle). Dette track er lavet specielt til Superbowl hvor de begge skal optræde.

Tryk her for at hente: Søndagens top 8 (del 3)

3 kommentarer:

 1. jææææ h5 h5 hopper på vognen efter syke-omtalen :D

  SvarSlet
 2. Ja det er har virkelig hjulpet på besøgstallet, fra ca 50-60 til 80-90 stykker, om dagen... Så velkommen til alle jer fra syke.dk håber i kan lide bloggen.

  SvarSlet
 3. T det er så fucking nice! Kan vi få noget Dilla? :D
  Møs møs

  SvarSlet