tirsdag den 27. februar 2007

En lille update...

Sidste måned valgte jeg at skrive et lille indlæg som hed "Og nu til noget helt andet..." dér skrev jeg om diverse ting omkring bloggen og brugte også muligheden til at besvare spørgsmål som jeg synes vedrørte alle læserne.

Jeg har nu besluttet at gøre dette regelmæssigt, eller rettere, én gang om måneden.

Som jeg tidligere har skrevet i andre indlæg, har jeg været lidt doven omkring bloggen. Dette skyldes hovedsageligt mit studie og mit privatliv, jeg synes dog jeg er kommet meget godt igen og det vil nok blive sådan fremover, at jeg skriver 2-3 indlæg (som minimum) om ugen plus den faste top 8. Sidste måned skrev jeg at der ville komme nogle nye tiltag, dem har jeg desværre slet ikke haft tid til at arbejde med, men jeg satser og håber på at det snart kan implementeres i bloggen. Ellers må i "nøjes" med det jeg laver nu.

Jeg vil gerne takke for de mange kommentarer, jeg læser dem alle og det er især fedt at folk er begyndt at skrive om de enkelte kunstnere eller albums jeg uploader, så man kan høre andres holdninger. Husk at fortælle folk om bloggen, så der kan komme et større netværk omkring den.

Jeg har købt domain navnet www.tobeannounced.dk, i håb om at kunne bygge lidt videre på bloggen i fremtiden. Indtil videre er der bare et billede som linker til bloggen. Så er det også lidt nemmere for folk at finde bloggen og huske url'en. (hvis man ikke har mig i sine bogmærker endnu)

Hvis du er ny på bloggen, så vil jeg råde dig til at læse op på de gamle indlæg, da jeg virkelig har uploadet mange forskellige albums. Husk også at blive min ven på MySpace så jeg/i kan se hvem som læser med.

Der er en del mennesker som skriver at de enkelte links ikke virker, hvis dette er tilfældet så prøv at vente et par minutter og genopfrisk siden. Megaupload har filen oppe i 6 måneder og holder derefter filen oppe 3 måneder ad gangen, (så længe den bliver downloadet) dvs. at så længe der er én person som downloader filen inden for tre måneder så holder Megaupload den oppe i yderligere tre måneder. (jeg håber det giver mening)

Ellers er der ikke så meget at sige, tak fordi i tjekker bloggen.

Peace
tba

Jeg glæder mig helt vildt til det bliver sommer, og jeg kan komme ud at rejse lidt. Så her er der et rigtig fedt remix af det ultimative sommer nummer, med den jazzede DJ og den friske prins.

Tryk her for at hente: DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - Summertime '98 (Soul Power Remix)

12 kommentarer:

 1. Hey TBA. Jeg er en af dem der haft problemer med at hente musikken. Den første gang gik der flere dage før jeg kunne hente musikken. Den anden gang kunne jeg lige pludselig efter et par forsøg i træk! Anyways.. igen en stor hånd herfra for en rigtig rigtig fed blog.

  SvarSlet
 2. Hvis jeg var dig ville jeg nok droppe idéen om et .dk-domæne-navn, der peger herhen...
  .dk-domæner må ikke længere ejes af anonyme, og dermed vil du højst sandsynligvis komme i APG's søgelys, selvom du "kun" linker til ulovligt materiale...

  SvarSlet
 3. Hey Morten,

  Jeg har virkelig overvejet at skifte upload klient, men der er ikke nogen som holder filen oppe lige så længe som Megaupload. Hvis du har en PC, så prøv at hente deres download program som hedder MegaManager. Det er virkelig smart og man kan faktisk bruge det hver gang man skal downloade noget, uanset om det er fra Meagupload eller andre sider...(det er ikke spyware)

  Hvis der er andre som kender en god upload klient som holder filen oppe længe, så må i meget gerne skrive.

  Peace
  tba

  SvarSlet
 4. Hey kimblim,

  det vidste jeg ikke, men hvordan er jeg anonym? Eller rettere hvad skal jeg gøre for ikke at "fremstå" anonym. Hvis du forstår hvad jeg mener...

  SvarSlet
 5. Yaw Tba..

  Once again, Sweet Blog.. Lidt af et longshot, men.. Hvis du ligger inde med DJ Premiers Crooklyn Cuts A, B & C ville det være bedre end sex hvis du kunne oploade det. Har selv A + B i ekstrem ringe kvalitet, så dårlig at man faktisk ikke kan holde ud at høre det.

  Ha det bra!

  SvarSlet
 6. Hey John Wayne,

  Har faktisk planlagt lidt af et Premier extravaganza, og der skal jeg nok uploade Crooklyn Cuts A,B,C,D.
  Så det var godt du spurgte, ellers havde jeg sku nok undladt at tage dem med.

  Peace
  tba

  SvarSlet
 7. Hey John Wayne,

  Jeg har fandme slettet dem fra min harddisk, jeg prøver at få dem igen, men jeg kan ikke garantere noget. Jg har stadig B og D, men A og C er væk. Jeg skal nok gøre alt hvad jeg kan for at få de andre igen, men det betyder nok at der går lidt tid før de kommer op.

  Peace
  tba

  SvarSlet
 8. Hey,

  Det jeg mener er, at her på blogspot er du fuldstændig anonym udover en email-adresse du har givet til blogger (google). Køber du et .dk-domæne, bliver dit borgerlige navn sat i forbindelse med bloggen og med de - desværre - ulovlige uploads, og så kan du ret hurtigt blive lukket ned og straffet ret hårdt...

  SvarSlet
 9. Lyder godt Tba! Men at du har slettet to af dem!? Puha - nærmest blasfemisk i mine øjne ;)

  Ser frem til extravaganzaen!

  Fred

  SvarSlet
 10. det bliver ved med at være super lækkert ! især Kno's remix jay-z's black album har faldet rigtig godt i min smag :) du må endelig blive ved med at uploade filer, det er det bedste :)

  SvarSlet
 11. Hey tba. Enig med kimblim ang .dk-domænet. Det kan du godt få problemer med...
  Ellers ville jeg bare gentage mit big up til din blog! Og jeg er sikker på at en del af dine læsere/downloadere er diggers/collectors som dig selv, så hvis der er noget du går og leder efter, så råb op... Undertegnede har vel omkring 2000 hip hop 12"ere stående, så der skulle nok være et track eller to, du ikke lige har liggende. Anyway - holla hvis det er...

  SvarSlet
 12. Hey Student,

  Det lyder helt klart som et tilbud jeg vil gøre brug af på et tidspunkt. Der er faktisk nogle enkelte ting jeg leder efter, tror jeg vil lave et indlæg her på et tidspunkt om de ting jeg gerne vil have fat i.

  SvarSlet