søndag den 4. februar 2007

Hvem vil ha' bøf? (del 5)

Sådan afgjorde man en bøf i gamle dage...

Hieroglyphics vs. Hobo Junction

Da Casual skulle til at udgive sin debut "Fear Itself" bad han sin gode ven Saafir om at droppe et vers på tracket "Some Shit". Saafir valgte selvfølgelig at hjælpe sin gode ven, med en aftale om at Casual skulle gengælde tjenesten på sin egen debut "Box Car Sessions". Causal skiftede dog mening i sidste øjeblik og lod Saafir vente i studiet i 4 timer før han ringede og aflyste. Dette tog Saafir meget personligt og han begyndte at svine Causal og hans Hieroglyphics slæng offentligt.

Den megen omtale i undergrunden, medførte at Casual og Saafir blev enige om at medvirke (med deres respektive crew) i Sway & Tech's kendte radio show, for at afgøre sagen én gang for alle. Dette skulle ende med at blive en 40 minutter lang freestyle battle som ville gå over i hip hop historien som én af de bedste battles på "bay area" scenen.

Casual har selv givet mange forskellige grunde til hvorfor han brændte sin gode ven af, først sagde han at det var på grund af en promotion tour han ikke kunne aflyse, derefter sagde han at det var en misforståelse og at han var kommet til at lave andre aftaler. Men da casual nu er i gang med at skrive en selvbiografi har han netop offentliggjort den "rigtige" version. Safir, som på dette tidspunkt var rigtig gode venner med 2 Pac, gik ifølge Casual rundt og svinede ham til bag hans ryg (altså 2 Pac), dette synes Casual ikke var "real" og han valgte ikke at ville medvirke på Saafir's projekt.

Tryk her for at hente:
Hieroglyphics vs. Hobo Junction

1 kommentar:

  1. hey. har ikke fået hørt beefen endnu, men ville bare lige sige at du gør et fantatisk stykke arbejde. Og det er virkelig nice at komme ind til noget "ny" lækker hiphop mere eller mindre hver dag!

    SvarSlet